Dat Geralt of Rivia, de hoofdpersoon uit The Witcher reeks, van vrouwelijk schoon houdt is meer dan bekend. Meer dan eens waren we als gamer getuige van een stomende seksscène, mits je uiteraard je kaarten goed speelde. Ook in dit derde deel zal Geralt niet alleen jagen op monsters en ander gespuis.

Het Britse nieuwsplatform The Guardian heeft nu bij de makers ontdekt dat er voor The Witcher 3: Wild Hunt 16 uur aan motion capture data is geschoten om alle seksscènes in elkaar te kunnen zetten. Verder melden ze te weten dat de seks niet echt gracieus is en meerdere malen voor bepaalde doeleinden gebruikt zal worden. Dit wil dus min of meer zeggen dat Geralt waarschijnlijk meer dan eens een vrouw zal gebruiken of… zal hij zelf worden bespeeld?

Deze derde Witcher game opent zelfs met een een shot waarbij de camera naar beneden trekt en we vol op de voorgevel van een naakte vrouw terecht komen, waarna zij (kennelijk) van Geralt af stapt na hem bereden te hebben. Senior game designer Damien Monhier zegt hier meteen bij dat dit ook voor een reden is en niet zomaar. Oke, Damien.

Heb je nog geen rode oortjes gekregen? Dan kunnen we als laatste nog een leuk feitje vertellen; bepaalde mo-cap seksscènes werden ook naakt uitgevoerd. Wat zullen ze daar een plezier hebben gehad bij CD Projekt RED. We kunnen er dus vanuit gaan dat The Witcher 3: Wild Hunt weer genoeg digitaal naakt zal bevatten.