De MLB: The Show franchise bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden met een betere honkbal game dan ooit. MLB 15: The Show moet dat gaan verwezenlijken. Op 5 februari zal via Twitch de eerste gameplay worden getoond, maar hieronder hebben we ook alvast flink wat details over de game voor je.

Zo is de gameplay sterk verbeterd met bijvoorbeeld een nieuw slide & tag systeem, verbeterde bal physics en een intelligentere kunstmatige intelligentie. Ook grafisch is de game sterk verbeterd met een verbeterd lichtsysteem als je ’s nachts speelt, maar ook overdag is het licht verbeterd en seizoensgebonden. De spelers zijn uiteraard nog realistischer nagemaakt en zoals je mag verwachten is al het materiaal wat de spelers gebruiken gelicenseerd.

Ook nog een leuk detail is het feit dat je de savegame van het voorgaande jaar mee kan nemen naar dit nieuwe deel en verder kan gaan met de Franchise en Road to the Show modi. Verder komt de game hier uit op 1 april voor PlayStation 3 en PlayStation 4. Voor een overzicht met alle nieuwe toevoegingen, klik hier.