MadCatz Wireless Street Fighter IV FightPad

Een echte fighting stick met een echte joystick en al kost meestal erg veel. Deze kosten al gauw rond de €79,95. Daarom heeft hardware-ontwikkelaar MadCatz een deal gesloten met Capcom waardoor ze een fightpad mochten ontwikkelen in de style van Street Fighter IV. Een fightpad is iets anders dan een fighting stick, deze is namelijk in de vorm van een controller waardoor het erg fijn in de hand ligt. Daarnaast bevat het geen stick maar beweeg je je personage met de pijltjes. Uiteraard is de fighting pad ook compatibel met andere fighting games.

► Prijs: £19.95 (+/- €23,-)
► Verzendkosten: Geen
► Link: MyMemory
► 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
► PayPal: Ja

LED Vertical Stand with 2 USB-ports for PS3 Classic

Ben jij altijd op zoek geweest naar een standaard voor je PlayStation 3 Classic maar wil je niet zo’n eenvoudige standaard? Dan is deze LED standaard voor de PS3 Classic misschien wel wat voor jou. Deze LED standaard heeft ingebouwde LED-lampjes, deze werken wel alleen wanneer je de USB aansluiting plugt in één van de USB-aansluitingen van je PS3. Daarnaast bevat het ook nog eens twee extra USB-aansluitingen.

► Prijs: $19.30 (+/- €14,20)
► Verzendkosten: Geen
► Link: DealExtreme
► PayPal: Ja

Guitar Stand for PlayStation 3

Als jij in het bezit bent van Guitar Hero of RockBand en je gitaren niet kwijt kunt dan biedt deze standaard dé oplossing. Deze standaard maakt het namelijk mogelijk om maar liefst twee gitaren op te bergen voor een prachtig prijsje.

► Prijs: $18.12 (+/- €13,33)
► Verzendkosten: Geen
► Link: DealExtreme
► PayPal: Ja