Metal Gear Rising: Revengeance verscheen in 2013 en deze hack & slash game met Raiden in de hoofdrol werd behoorlijk goed ontvangen. Er is tot nu toe nog helemaal niks bekend over een mogelijk vervolg, maar Sony heeft wellicht de eerste aanwijzing voor Metal Gear Rising 2 gegeven.

Dit weekend vindt namelijk de Taipei Game Show in Taiwan plaats en Sony liet een video zien met allerlei aankomende PlayStation 4 games. Opvallend daarbij was een logo dat heel kort te zien was. Het betreft hier, zoals je op de bovenstaande afbeelding kan zien, het cijfer 2. Wanneer we dit logo vergelijken met de stijl van het logo van Metal Gear Rising: Revengeance (zie hieronder), dan zijn er wel erg veel overeenkomsten te zien.

Het zou dus heel goed kunnen dat we in de toekomst Metal Gear Rising 2 zien verschijnen voor onder andere de PlayStation 4. Neem dit gerucht voorlopig nog wel met een korrel zout, de game is immers nog niet bevestigd. Zitten jullie te wachten op een vervolg op Metal Gear Rising: Revengeance?

Update: Via Twitter heeft Geoff Keighley het gerucht ontkracht nadat hij navraag heeft gedaan bij Kojima Productions.