http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54cf5b255904e.jpg

Dat het TV-landschap snel verandert is geen verrassing. Wie kijkt er tegenwoordig nog ‘gewone’ televisie of belt er met de vaste telefoonlijn? Hoewel TV, bellen en internet een ‘vereiste’ is voor ieder huishouden wordt videocontent steeds vaker via een tablet of computer geconsumeerd. Ook bellen wordt in de meeste gevallen mobiel of via een VOIP of messenger/videocall software gedaan. Vodafone lijkt de eerste Nederlandse provider die de gebruiker goed begrijpt en komt met een nieuwe aanpak voor het zogenaamde ‘triple play’ of alles-in-1 abonnement.

Als gamer zijnde kan je met enkel een snelle internet verbinding al goed uit de voeten. Wanneer je echter op zoek gaat naar een snel internet abonnement ben je al snel aangewezen op de standaard pakketten de welbekende providers (UPC, Ziggo, KPN, Tele2, etc). Kies je voor een los internetabonnement bij deze providers dan is de prijs vaak (relatief) hoog. Vodafone Thuis kan hier wellicht een interessante oplossing bieden; supersnel internet via een glasvezelverbinding met een optioneel bel en/of tv pakket.

Wanneer internet voor jou de boventoon voert ben je bij Vodafone Thuis aan het juiste adres. Zo is er een standaard internet pakket van 80Mpbs download en 8Mpbs voor slechts 30 euro in de maand en na 12 maanden 40 euro. Dit abonnement omvat geen ‘onnodige’ dingen zoals TV en Radio.

Het standaard pakket alleen is niet zo zeer de reden om blij te worden… daar zijn de glasvezel abonnementen voor. Voor 47.50 euro in de eerste 12 maanden en 57.50 euro per maand hierop volgend, haal je een glasvezel verbinding in huis met een snelheid van 100Mbps download en upload. Glasvezel van Vodafone Thuis wordt in samenwerking met Reggefiber gerealiseerd en moet uiteraard wel ondersteund worden in jouw woongebied – je kunt hier checken of glasvezel internet beschikbaar is op jouw adres.

De uploadsnelheid is zo razendsnel over glasvezel dat je niet bang hoeft te zijn om thuis servers te hosten met een hoge ping, je internetverbinding kan dit namelijk met gemak aan. Wil je helemaal full-out gaan? Dan is er nog een abonnement van 500Mbps download en upload, deze kost de eerste 12 maanden 55 euro en daarna 65 euro per maand. Niet alleen download je sneller dan ooit, maar je hebt ook nog de mogelijkheid om zelf een game server te kunnen hosten zonder lag.

Je kunt de glasvezel- en standaard abonnementen naar keuze uitbreiden met TV en een vaste telefoonlijn. Je zit hierbij nooit aan een bepaalde prijs vast en kunt deze maandelijks aan- of uitzetten. Je kunt je abonnement op elk moment omlaag schroeven en tekent dus niet voor één specifiek abonnement. Interessant genoeg om even een kijkje te nemen of het voor jou de moeite waard is!

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54d49f737b620.jpg