Treyarch zal waarschijnlijk eind dit jaar de nieuwe Call of Duty afleveren waar zij al twee jaar mee bezig zijn. Hoewel hun nieuwe game nog in nevelen gehuld is, zijn ze wel betrokken bij de ontwikkeling van de Exo Zombie modus voor Call of Duty: Advanced Warfare. Dat in samenwerking met Raven Software en natuurlijk Sledgehammer.

Ondanks dat het nog vroeg is voor de onthulling van de nieuwe Call of Duty, is Treyarch al wel aan het hinten naar iets rondom zombies. De ontwikkelaar greep Twitter aan als medium om het volgende bericht de wereld in te sturen: “Countdown to Zero Hour. Stay tuned for livestream info regarding Wednesday’s presentation. #DICE #Zombies”.

De DICE summit zal vanaf vandaag tot donderdag duren en het ziet er naar uit dat ze woensdag iets gaan aankondigen of laten zien. Wat we hiervan moeten verwachten is de grote vraag. Het kan zijn dat ze meer gaan vertellen in hun presentatie over de zombie modus vanaf Call of Duty: World at War tot nu toe. Ook kan het gaan om de Exo Zombie modus, een spin-off of misschien wel het nieuwe deel. Hoewel we die kans vrij klein achten.

Mocht er iets boeiends gemeld worden dan laten we het weten.