Op 20 februari verschijnt The Order: 1886, maar jij kan de game aanstaande dinsdag al spelen! In samenwerking met Sony PlayStation organiseren we een community event waar een gloednieuwe demo te spelen is van de game. In totaal hebben we plek voor drie man die allen een vriend of vriendin mee mogen nemen.

Wil jij dinsdag 10 februari The Order: 1886 op je gemak spelen onder het genot van een hapje en een drankje? Stuur ons een mail en laat weten of jij met ons mee wil. Veel makkelijker kan niet, toch?

Belangrijke informatie

  • Wanneer: dinsdag 10 februari
  • Hoe laat: Vanaf 14.00 uur
  • Waar: Amsterdam
  • Te doen: Gloednieuwe The Order: 1886 demo spelen

Uiteraard zijn ook wij van de redactie aanwezig op dit evenement. Als je interesse hebt, dan dien je uiterlijk zondagavond een mailtje te hebben gestuurd. Maandagmorgen zullen we de personen benaderen die met ons mee mogen naar dit evenement, hou je mail dus in de gaten.

Geef jezelf op door de onderstaande stappen te volgen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Order: 1886'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met zondag 8 februari - 23.00 uur. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.