Uncharted 2: Among Thieves krijgt vandaag patch 1.05

Uncharted: Drake’s Fortune was het eerste deel van de succesvolle Uncharted franchise. De opvolger van dat deel was Uncharted 2: Among Thieves. Dit deel bevat erg veel DLC waaronder allerlei multiplayer skins en maps.

Enkele dagen geleden heeft ontwikkelaar Naughty Dog een nieuwe multiplayer pack aangekondigd. Dit was de Drake’s Fortune Multiplayer pack. Deze pack bevat maps die afkomstig zijn Uncharted: Drake’s Fortune. Tevens bevat het ook nieuwe skins en nieuwe trophies die je hier kunt bekijken. Deze trophies zullen vandaag toegevoegd worden in een patch 1.05.

5 reacties

 1.    1 XP
  Argon's avatar

  Als je nu al een platinum trophy hebt hier.. verlies je dat dan weer, omdat je niet alle nieuwe trophies hebt? Ik ben niet zo’n multiplayer fan, dus voordat ik hem dan weer zou hebben.. zou ik maanden verder zijn 😮

 2.    49 XP
  CorTezz_68's avatar

  Nee, de trophies die er nu bij komen zijn niet verplichte trophies om platinum trophy te halen

 3.    121 XP
  Afrotastic's avatar

  Argon:

  Nee, zelfs als je geen platinum trophy zou hebben hoef je alleen de originele trophies te halen voor een platinum trophy. Je kan dus best 80% van een game hebben en toch platinum hebben.

 4. Anoniem -   
  77.248.184.122 (Niet geregistreerd)'s avatar

  Jammer dat de trophies pas gaan werken als je volgende week de dlc aanschaft (wat ik absoluut wel zal doen). Snap alleen dus niet waarom men nu al de update dan wil doorvoeren. Moet wel zeggen dat er een aantal verbeteringen al te merken zijn. Ben ook wel benieuwd of de kills pas gaan tellen vanaf nul en niet die je reeds hebt opgebouwd.

  By the way zouden er meer trophies komen maar staan er nog niet allemaal in.

 5.    442 XP
  rwss's avatar

  Dit is zeer mooi nieuws, bedank Noughty Dog,
  ‘k verheug me op deze patch en DLC.