Warhammer: End Times – Vermintide is een hele mond vol en tevens een nieuwe game die in ontwikkeling is voor de PlayStation 4. Dat heeft ontwikkelaar en uitgever Fatshark bekendgemaakt. De game is inmiddels al twee jaar in ontwikkeling en is een coöperatieve first person adventure game.

De game speelt zich af tijdens de zogenaamde ‘End Times’ van het Warhammer univsersum. Het verhaal zal plaatsvinden tegen de achtergrond van de door Skaven overrompelde stad Ubersreik. Deze zogenaamde Skaven zijn gemuteerde rattenmensen die controle willen krijgen over de stad. Het is aan jou als speler om deze monsterlijke wezens te verslaan en terug te drijven. De bovenstaande trailer laat alvast zien waar je op kunt rekenen qua tegenstand.

Een leuk detail aan deze nieuwe game is dat Fatshark samenwerkt met de Games Workshop, die verantwoordelijk is voor de fysieke versie van Warhammer. Verder zijn we erg benieuwd of deze coöperatieve game ook een split-screen modus gaat bevatten, want tegenwoordig zie je dat eigenlijk nauwelijks meer en dat zou een welkome afwisseling zijn. Wanneer Vermintide uitkomt is helaas nog niet bekend.

Voor meer informatie over de game bezoek: www.vermintide.com.