Er was deze week best weer wat nieuws te melden vanuit het land van games en er was daarbij één ding wat vrij vaak onderwerp van gesprek was. Dan hebben we het natuurlijk over de open beta van Battlefield: Hardline die deze week live ging en die je zelfs op dit moment nog kunt spelen. Daarnaast kon je natuurlijk ook nog meekijken of zelfs meedoen aan de livestream die gisterenavond hier op PSX-Sense te zien was.

Maar, vooraf en zelfs vanaf het moment dat de shooter werd aangekondigd, waren er her en der enige sceptische geluiden te horen naast alle positieve reacties die er natuurlijk ook waren. Die meer sceptische geluiden spitsten zich onder andere toe op de setting van de game. Met Battlefield: Hardline draait het namelijk niet om een oorlog tussen twee grote legermachten, maar om een oorlog tussen politie eenheden en gangsters.

Nog steeds is er natuurlijk sprake van intense en soms grootschalige gevechten, maar het rijden in bijvoorbeeld tanks kan je (voorlopig dan) even vergeten. Nu waren en zijn er natuurlijk nog steeds gamers die juist liever de Battlefield willen zoals ze dat gewend zijn en daardoor juist Battlefield 4 blijven spelen. Aan de andere kant stappen er straks ongetwijfeld weer flink wat gamers over naar Hardline, omdat het hier tenslotte toch een nieuwe Battlefield betreft.

En dan nu de vraag, voelt Battlefield: Hardline voor jou nou aan als een echte Battlefield game of meer als een tussendoortje? Sla je Battlefield: Hardline bijvoorbeeld over en blijf je Battlefield 4 spelen totdat Star Wars: Battlefront verschijnt of wacht je misschien zelfs wel op Battlefield 5? Vragen te over weer en wij zijn dan ook erg benieuwd naar jullie mening hierover. Een interessante insteek dus voor een tweede artikel in deze nieuwe rubriek.

Laat van je horen in de reacties onder dit artikel zodat er weer een levendige en gezellige discussie kan ontstaan! Maar hou het wel netjes!