Sommigen van jullie kunnen zich Q*Bert misschien nog herinneren. Deze klassieke game verscheen in 1982 eerst als arcade spel en vond later zijn weg naar de wat oudere consoles. Ontwikkelaar LOOT Entertainment heeft via het PlayStation Blog aangekondigd dat een opgepoetste versie van het spel onder de naam Q*Bert Rebooted naar de PlayStation 3, PlayStation 4 en PS Vita zal komen.

In Q*Bert is het de bedoeling om elk vakje van het speelveld in een bepaalde kleur te veranderen. Dit doe je door erop te springen, maar onderweg krijg je te maken met tegenstanders en andere obstakels, die de puzzels behoorlijk lastig kunnen maken. Leuk detail is dat je naast Q*Bert Rebooted, die onder andere opgepoetste graphics en nieuwe features heeft, ook de originele versie van de game krijgt.

Q*Bert Rebooted verschijnt op 18 februari voor de PS3, PS4 en PS Vita. De game valt onder het Cross-buy systeem. Hierdoor hoef je maar één keer te betalen en kan je de game op alle systemen downloaden. Een prijs is nog niet bekend.