http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54d89d4230158.jpg

De graphics van Uncharted 4: A Thief’s End zullen behoorlijk dichtbij de CGI komen die je in menig Hollywood-film voorbij ziet komen. Dat meldt Uncharted 4’s lead character artist Frank Tzengi van Naughty Dog vandaag. Hij geeft aan dat Uncharted 4 de mooiste game zal zijn die Naughty Dog ooit heeft weten te maken, ondanks het feit dat ze al een paar prachtige titels op hun naam hebben staan. Neem bijvoorbeeld The Last of Us, een topper van jewelste die aan het einde van de levenscyclus van de PS3 uitkwam en later ook als Remastered editie op de PS4.

De kwaliteit die Naughty Dog aflevert ligt altijd erg hoog en men zet dit maar al te graag voort met Uncharted 4. Tzengi meldt zelfs dat Nathan Drake er nu al goed genoeg uitziet om een rol in een film te vertolken als CGI-model.

Ook de gezichtsuitdrukkingen van Nathan Drake is iets waar men volop mee bezig is. Als je kijkt naar de detail, kleur, vormen en alles wat ze met Nathan Drake hebben gedaan, is dit film kwaliteit, aldus Tzengi.

“This character can easily be a digital double in a film. Based on the quality, the detail, the blend shape, the colour, everything that we put on the character this is basically a film character to me. So to me, videos games are getting really close to film quality, and this is exactly what I wanted to do.”

“Making more expressions, making more blend shapes and wrinkle maps,”