http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54da1590966f1.jpg

Ze doken al eens eerder op en nu worden de geruchten, dat het vervolg op Titanfall ook naar de PlayStation 4 zal komen, nog maar weer eens aangewakkerd. Chief Financial Officer van EA, Blake Jorgensen, heeft tijdens de Technology, Internet and Media Conferentie 2015 in San Francisco namelijk interessante informatie losgelaten over de richting die de uitgever op wil gaan en wat dit dan betekent voor bestaande franchises.

Zo liet hij zich ontvallen dat de volgende Titanfall game ‘waarschijnlijk op meer dan een platform’ zal gaan verschijnen. Gezien het huidige succes van de PlayStation 4 lijkt het ons geen verkeerde veronderstelling dat Jorgensen daarmee doelt op de komst van Titanfall 2 naar Sony’s current-gen console.

Maar er was meer, want Jorgensen liet ook weten dat we dit jaar geen aankondiging omtrent een nieuwe Dragon Age game hoeven te verwachten. Hij is namelijk erg enthousiast over ‘de paar nieuwe IP’s’ waar ontwikkelaar BioWare momenteel aan werkt. Dat klinkt natuurlijk interessant en onze oren zijn dan ook gelijk gespitst. Mocht daar meer informatie over naar buiten komen, dan laten we je het natuurlijk gelijk weten.