farcry4

Vanaf vandaag is de ‘Overrun’ DLC te downloaden voor Far Cry 4 voor zowel de PS3 als PS4. Deze nieuwe content draait volledig om de multiplayer van de game, oftewel de PvP modus. Hieronder de toevoegingen die met deze DLC meekomen:

  • Nieuwe PvP modus – Deze nieuwe modus is het beste te vergelijken met de ‘Hardpoint’ modus in Call of Duty. Het is de bedoeling om één van de drie zones, die na elkaar geactiveerd worden, te veroveren en vast te houden met jouw team. Hoe meer spelers er in de zone staan, hoe meer punten je met jouw team weet te scoren.
  • Vier nieuwe PvP maps – Deze vier nieuwe levels zijn speciaal ontworpen voor de tactische en razend spannende gameplay ervaring. Elk level heeft alle elementen voor een fantastische krachtmeting tussen de Rakshasa en de Golden Path.
  • Nieuw voertuig, de Duinbuggy – Dit nieuwe voertuig is een geweldige toevoeging van de leden van de Golden Path om de strijd aan te gaan met de vijand. Door de snelheid en kracht van de duinbuggy hoopt de Golden Path te overheersen op het slagveld. ideaal als je er mee speelt, een echte uitdaging om tegen te spelen.
  • Maak je eigen coöp levels – De vernieuwde Map Editor is nu verder uitgebreid en geeft je nu ook de mogelijkheid om je zelfgemaakte levels met je vrienden te kunnen spelen in de coöp modus. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het maken, een level vol olifanten, soldaten of zelfs het gouden standbeeld van Pagan Min.

Om in de smaak te komen hebben de makers een ‘Developer Diary’ vrijgegeven.

De “Overrun” DLC maakt deel uit van de Season Pass van Far Cry 4, maar is ook los te koop in de PlayStation Store. Binnenkort verschijnt nog de Valley of the Yetis DLC. Deze “Overrun” is de vierde uitbreiding op de game, eerder verschenen al: The Syringe, Escape from Durgesh Prison en Hurk Deluxe.