Tijdens onze Evolve livestream kon je al een goodiepakket(tje) winnen, maar dat is nog niet alles. We geven namelijk een nog groter pakket weg via deze prijsvraag en de inhoud hiervan is niet mis. Dit pakket bestaat namelijk uit de volgende items:

  • Exemplaar van Evolve
  • Evolve hoodie (maat XL)
  • Evolve T-shirt (maat XL)
  • Evolve polsbandjes (4 hunters, 1 monster)

Wat moet je doen om kans te maken op dit fantastische pakket? Bedenk je eigen monster voor Evolve! Hoe je dat doet mag je helemaal zelf weten. Of je nu je idee via schrift met ons deelt of lekker gaat knutselen in Photoshop of misschien wel gaat tekenen, het maakt ons niet uit. Het gaat ons om de originaliteit.

Verzin wat leuks en als je klaar bent kun je jouw creatie inzenden door de onderstaande stappen te volgen. Zet in je mail ook gelijk eventjes je gebruikersnaam.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Evolve'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en 2K Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 18 februari. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door 2K Games.