http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54dc83cf43ae8.jpg

Kwebbelkop is razend populair met zijn YouTube-kanaal waar hij bijna elke dag wel een video post over gekke stunts, glitches en andere toffe momenten in Grand Theft Auto V. De jongen werd zelfs zo populair dat hij onlangs naar New York vloog om op het Rockstar-hoofdkantoor te kunnen livestreamen. Dit trok de aandacht van onder andere RTL Late Night, waar hij aan tafel zat om uit te leggen wat hij nu precies doet.

Vandaag is er alleen minder goed nieuws voor Kwebbelkop, die eigenlijk Jordi van de Bussche heet, hij is namelijk zijn kanaal kwijt. Hierin is hij niet de enige, ook bekende YouTuber DomisLive, die ook GTA video’s post is zijn kanaal kwijt. Het is niet per se definitief dat de kanalen nooit meer terugkomen, maar vooralsnog heeft YouTube beide kanalen suspended.

Dit is erg zuur, Kwebbelkop had immers meer dan 800.000 abonnees en werkte zelfs nauw samen met Rockstar. YouTube gaf ook niet echt een duidelijke uitleg van wat de reden was voor het ‘suspenden’, enkel dat het account in strijd was met de voorwaarden die men hanteert. Wij hopen voor Jordi dat hij zijn account snel terug krijgt en dat het om een misverstand gaat bij YouTube.

“This account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube’s policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service violations.”