http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54dc889ab1ffa.jpg

We wachten nog altijd op het fijne nieuws dat er een Ratchet & Clank PS4 trailer naar buiten komt, maar tevergeefs. Wat vandaag wel is gebeurd is dat er weer wat nieuwe informatie over de game is verschenen en wat screens. De onderstaande screenshots zouden afkomstig zijn van de PS4 reboot van de welbekende franchise, maar helemaal zeker weten is erg moeilijk. Zo is het eerste screenshot van mindere kwaliteit en ook vanuit de tweede screenshot valt erg weinig af te leiden.

Helemaal als je bedenkt dat er ook een Ratchet & Clank film in de maak is, maar volgens een gebruiker op Reddit is dit waarschijnlijk niet afkomstig van de film. Dit zegt hij omdat de bomen er niet uitzien als CGI, maar daadwerkelijk zoals bomen die je in een game zou kunnen tegenkomen.

Insomniac Games meldde al eerder op Twitter dat er een nieuwe Ratchet & Clank in ontwikkeling is voor de PS4 en dat dit geen remake zal zijn. Vandaag kwam hier nog eens extra nieuws over naar buiten, wat bevestigt dat dit een ‘compleet nieuwe game’ wordt.

“The models match those that were seen in the movie trailer. Shiny Clank is definitely new. The trees in the background don’t look like CGI quality (i.e. planar leaves and stuff). But the picture is lower quality and small, so it’s hard to know just yet.”

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54dc871013fe8.jpg

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54dc871b35576.jpg