Op visueel vlak lijkt The Order: 1886 één van de mooiste games tot op heden te worden die op de PlayStation 4 zal verschijnen, maar als we Ru Weerasuriya van Ready at Dawn mogen geloven is dit nog maar het begin.

Tegenover de Britse OPM liet de creative director en baas van de Amerikaanse studio weten dat ze qua kracht nog niet alles hebben gebruikt. Ze hebben slechts een deel ‘ontdekt’. Weerasuriya zei dat Sony´s nieuwste console een geweldig platform is en dat de risico´s die Ready at Dawn genomen heeft zich nu uitbetalen. Ze hebben net ontdekt wat ze wel niet kunnen bereiken.

“In the end, the PS4 proved to be a great platform to work on and the risks we took since starting the project paid off. We’ve literally just scratched the surface of what we can achieve.”

Dat belooft wat voor The Order: 1886 en de toekomst, maar voorlopig zijn de reacties op de game wisselend. Zo was Roy, zoals je in zijn preview kan lezen over een aantal zaken lovend, maar er zijn ook zorgen. Volgende week mag je onze review verwachten en kunnen we je vertellen hoe de game echt is.