Ubisoft heeft haar financiële cijfers bekendgemaakt van het laatste kwartaal en dat levert ons het nodige aan informatie op over hoe bepaalde games het hebben gedaan. Ubisoft bracht eind vorig jaar vijf games uit en deze zijn de volgende: Assassin’s Creed: Unity, Assassin’s Creed: Rogue, Far Cry 4, The Crew en Just Dance.

Assassin’s Creed: Rogue en Unity hebben Ubisoft geen windeieren gelegd, want in een tijdspanne van drie maanden zijn beide games in totaal 10 miljoen keer verkocht. Wat de cijfers per titel zijn hield Ubisoft voor zich, dus dat is gissen. Hoewel het vanzelfsprekend lijkt dat Unity de overhand heeft op Rogue.

Far Cry 4 heeft het verder ook uitstekend gedaan, de game is maar liefst 7 miljoen keer verkocht. De nieuwe IP The Crew kent een nette start met 2 miljoen verkochte exemplaren. Verder kwam Watch_Dogs nog even terug en die is sinds de lancering 10 miljoen keer verkocht. Als laatste dan nog Just Dance, deze game is goed voor 4 miljoen verkochte exemplaren.

Het betreffen hier overigens allemaal cijfers op basis van verscheepte aantallen. Hoeveel keer de games daadwerkelijk aan de consument zijn verkocht, is niet bekend.