http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54dddfc556e5d.jpg

The Division is een game waar menigeen naar uitkijkt, niet geheel zonder reden, want alles wat we tot nu toe gezien hebben smaakte immers naar meer. De game speelt zich af in New York wat getroffen is door een dodelijk virus en dus is de stad één grote chaos geworden. Tijdens een meeting met investeerders wist Ubisoft te bevestigen dat de game nog steeds gepland staat voor dit jaar en naar alle waarschijnlijkheid zal Ubisoft het najaar gaan vullen met niet alleen The Division, maar ook met Rainbow Six: Siege.

In dezelfde meeting kwam namelijk ook naar voren dat Rainbow Six: Siege gewoon dit jaar nog zal verschijnen. Rainbow Six wacht al jaren als franchise op een nieuw deel en vorig jaar op de E3 werd dan eindelijk Siege aangekondigd, die er ook weer heel goed uitzag.

Met name de releasedatum van Siege klinkt wat snel, we hopen dus dat Ubisoft wel een afgemaakt product aflevert. Ubisoft maakte immers vorig jaar niet zo’n hele goede beurt met Far Cry 4 die erg veel op het derde deel leek en Unity dat als ‘beta’ in de schappen lag.