Codemasters werkt aan een nieuwe shooter

Vandaag heeft Codemaster bekend gemaakt dat zij bezig zijn met een nieuw shooter. Details zoals een naam en datum is er nog niet vrijgegeven, maar volgens meerdere geruchten zal de onthulling deze maand nog zijn in The Official PlayStation Magazine (UK). Of dit een exclusieve PlayStation 3 titel zal gaan worden is tevens ook nog niet bekend gemaakt.

Codemasters had in 2009 een succesvol jaar, zo brachten ze onder andere de titels Colin MCRae: DiRT 2, Operation Flashpoint 2 en Fuel uit die allemaal goed werden verkocht. Hier laten ze het tuurlijk niet bijzitten, want dit jaar komen ze onder andere met de titels Jumpgate Evolution en de nieuwe Formula One game.

12 reacties

 1.    542 XP
  niels's avatar

  Als het maar anders is dan die andere shooters..

 2. Anoniem -   
  George's avatar

  Pfff weeral een shooter en een racing game , wanneer brengen ze nog eens een sci-fi spacegame uit zoals Wingcommander 🙂 Ok er is Mass effect 2 nu maar die kunnen we dus helaas ni spelen :(.

 3.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  Operation Flashpoint 2 was een bout game. ZO NIET waargemaakt wat ze hadden beloofd…Hopelijk wordt het ditmaal wat beter dan!!

  Dirt games zijn wel vet.

 4. Anoniem -   
  steven's avatar

  Ze hebben veel vertrouwen verloren met operation flashpoint 2 die totaal niet functioneerde in de multiplayer.Na de tientallen flitsende trailers en het eindeloze uitstellen viel deze toch vies tegen.Wij kochten de game met 5 mensen en niemand die het nog speelt.Ik denk dat de meeste mensen huiverig zijn ten opzichte van codemeasters en eerst willen zien en dan geloven.

 5.    58 XP
  Andriesc's avatar

  Sinds OPF2 ben ik het vertrouwen in hun echt gewoon verloren, Sorry maar dit wordt niks! Waarschijnlijk weer uitstel,uitstel,uitstel,…
  Je zegt dat ze een sucsesvol jaar hadden? Uhm het is maar hoe je het bekijkt hoor.

  De enige goede game die ze in 2009 hebben uitgebracht was Dirt 2, Fuel = FAIL & maakt de beloftes zeker weten niet waar en dan Operation Flashpoint 2 = FAIL & maakt de beloftes ook zeker niet allemaal waar 😉

 6. Anoniem -   
  82.74.248.129 (Niet geregistreerd)'s avatar

  codemasters moet eens gaan werken aan een waardige DTM/TOCA opvolger

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Komt er dan eindelijk een black 2 😀 !!!

 8.    260 XP
  AngelEmiel's avatar

  Oeh interesting!

 9.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  @Myx:

  Oh jaa! Black was ik helemaal vergeten! Die was destijds wel apenootjes! was dat van codemasters???

  Maar ja,is Black inmiddels niet al ingehaald door BFBC2? (destructible environments)

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  het zal eens tijd worden met die nieuwe F1 game zeg

 11.    17 XP
  Siets89's avatar

  Ik heb liever dat ze zich bezig houden met F1 2010. Ik hoop dat die snel uitkomt. en daarnaast voor volgend jaar misschien nog GRID 2. Zou ook tof zijn.

 12.    157 XP
  RRBFryslan's avatar

  Ik zou graag een opvolger zien van DTM Racedriver 3, of een grid 2