Darksiders II verscheen in 2012 en werd toen uitgegeven door het inmiddels failliete THQ. De game heeft na de release allerlei DLC pakketten ontvangen en het zou heel goed kunnen dat we de game, eventueel inclusief al deze extra content, nog een keer kunnen beleven op de PlayStation 4.

Winkelketen Amazon heeft namelijk Darksiders 2: Definitive Edition voor de PlayStation 4 in het assortiment opgenomen. Zoals op de afbeelding bovenaan dit bericht te zien is, valt er weinig informatie af te lezen op de pagina van Amazon. Er wordt een releasedatum van 31 december 2015 genoemd, maar dit is zo goed als zeker een placeholder.

Darksiders 2: Definitive Edition is overigens niet de enige opvallende titel die recentelijk in het assortiment van Amazon is opgenomen. De winkel meldt namelijk ook dat MX vs. ATV: Supercross Encore Edition, Arcania – The Complete Tale en Legend of Kay HD hun opwachting gaan maken op de PlayStation 4. Zodra we meer informatie over al deze games hebben, zullen we dit vanzelfsprekend met jullie delen.