MKX

Er is alweer nieuws over de allernieuwste Mortal Kombat game, maar ditmaal is het een wat minder leuk bericht. In tegenstelling tot eerdere delen zal Mortal Kombat X namelijk geen demo krijgen. Dit komt volgens de heren van NetherRealm Studios doordat er simpelweg geen tijd voor een demo is. Ze gebruiken die tijd liever om de game te perfectioneren en dat is natuurlijk wel goed nieuws.

Ook werd bekend dat er voor het einde van deze maand een nieuwe trailer wordt vrijgegeven met daarin een nieuw terugkerend personage. EÊn van de ontwikkelaars, Derek Kirzic, heeft in een livestream afgelopen week verklapt dat zijn favoriete personage eind deze maand wordt aangekondigd. Echte fans van de game weten dat Mileena zijn favoriete personage is, maar op andere fora wordt gesproken over de terugkeer van Cyrax. Even afwachten dus, ze zijn allebei meer dan welkom in ieder geval.

Mortal Kombat X komt op 14 april uit voor onder andere de PS3 en de PS4. Vanaf dan zijn er ook verschillende Kollector’s Editions te koop. Recent hebben we jullie nog de extra’s laten zien die bij de Season Pass zullen horen.