In onze review van The Order: 1886 kan je lezen dat we behoorlijk positief zijn over het PlayStation 4 debuut van Ready at Dawn. Het staat buiten kijf dat het een fantastische game is, maar als je nog twijfelt kun je altijd onze special er op naslaan.

Of nog beter, je kan de game winnen! In samenwerking met Sony PlayStation mogen we The Order: 1886 namelijk drie keer weggeven en het enige wat jij hiervoor moet doen is de onderstaande vraag beantwoorden.

Vraag: Je speelt in de game met Sir Galahad, maar dat is niet zijn echte naam. Hoe heet hij in werkelijkheid?

Als jij het antwoord weet en kans wil maken op een exemplaar van The Order: 1886, stuur dan je antwoord in door de onderstaande stappen te volgen. Zet in je mailtje met je antwoord ook even je nickname.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Order'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 27 februari 2015. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.