Het embargo van The Order: 1886 is verlopen en er ontstaat een stortvloed aan informatie en content op het web rondom deze game. Laten we beginnen met nieuwe beelden, want hierboven kan je de launch trailer bekijken.

Ready at Dawn heeft in voorbereiding op de release van morgen een patch klaargezet en het betreft hier (logischerwijs) de beruchte day-one patch. In het geval van The Order: 1886 valt het alles mee, want de patch weegt slechts 30 MB. Deze patch pakt wat kleine problemen en crashes aan, maar is wel noodzakelijk. Deze kleine problemen kunnen namelijk invloed op de savedata hebben. Vooralsnog zijn er verder geen nieuwe patches gepland voor de game.

Als laatste kunnen we nog melden dat de pre-load inmiddels klaar staat. Als jij The Order: 1886 via het PlayStation Network hebt gereserveerd, dan kan je de game nu alvast binnenhalen, zodat je vannacht of morgen gelijk aan de slag kan. De initiële download weegt 6.44 GB en de rest zal op de achtergrond gedownload worden. In totaal is de game iets meer dan 31 GB groot.

Meer over The Order: 1886 lees je in onze review.