Volgende week woensdag zal de eerste episode van Resident Evil: Revelations 2 verschijnen voor onder andere de PlayStation 3 en PlayStation 4. Als je van plan bent om de game te kopen, dan heeft Capcom wellicht een fijn aanbod voor je. Resident Evil: Revelations 2 zal namelijk Cross-buy ondersteunen, zo meldt Justpushstart.com.

Vooralsnog is dit enkel voor Noord-Amerika aangekondigd en het is even afwachten of we deze actie ook in Europa gaan zien. Aangezien een dergelijke actie ook met Resident Evil HD van kracht was lijkt de kans groot dat we zoiets ook hier mogen verwachten.

Mocht het zo zijn, dan betekent het dat als je de game op één van de twee PlayStation consoles aanschaft, je op beide consoles kan genieten van dit nieuwe Resident Evil avontuur. Voorwaarde is wel dat je het gehele seizoen in één keer reserveert. Op welke console je dit doet maakt niet uit, maar dan wel voor de releasedatum van 25 februari.

Als je geïnteresseerd bent in Resident Evil: Revelations 2, bekijk dan ook zeker even de nieuwe trailer die we recent op onze site plaatsten.