Aankomend weekend zal de motorbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht gehouden worden en dan kan een motorracegame als RIDE natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor deze beurs heeft de ontwikkelaar samen met Triumph een speciale demo ontwikkeld en jij kan die gaan spelen.

In samenwerking met Koch Media mogen we een set van twee weekendkaarten voor de motorbeurs weggeven, waarmee jij met een vriend of vriendin gratis toegang tot de beurs krijgt en ook nog eens RIDE kan spelen. Maak kennis met RIDE op de Triumph stand, waar je een speciale RIDE Triumph demo kunt spelen. Dat als één van de eerste in de Benelux!

Wat moet je doen om kans te maken op een set van twee kaarten? Dat is niet al te lastig. Vertel ons waarom jij dit weekend RIDE moet spelen op de motorbeurs.

Belangrijk is dat je vandaag of morgen je inzending al instuurt, want morgenavond zal de winnaar per mail benaderd worden zodat de toegangskaarten op tijd verstuurd kunnen worden. Om deel te nemen aan deze prijsvraag zal je de onderstaande stappen moeten volgen. Zet bij je inzending ook gelijk even je nickname.

Heb je al kaarten en wil je RIDE ook zeker even proberen? RIDE spelen op de motorbeurs doe je op de Triumph stand in hal 7, standnummer: B-010. Meer informatie over de motorbeurs kan je hier vinden.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'RIDE'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Koch Media en Triumph zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 24 februari 2015. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media en Triumph.