http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54ec67a2a8621.jpg

Het is alweer even geleden toen Activision meldde dat ze Guitar Hero in de ijskast hadden gezet, maar nieuwe geruchten doen ons geloven dat er mogelijk een nieuw deel in de franchise uit gaat komen. Volgens bronnen van Kotaku die dicht bij Activision staan, is de uitgever momenteel bezig met een nieuwe Guitar Hero titel voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

De stijl van de game zal verschillen van de voorgaande delen en zal een meer realistische aanpak gaan kennen. De daadwerkelijke onthulling van de nieuwe Guitar Hero game zal op de E3 gaan gebeuren, zo meldt één van de Kotaku bronnen.

Nieuwe gitaren zullen ook geïntroduceerd worden en de game moet voor het einde van dit jaar in de winkels komen te liggen. Iemand van Activision werd gevraagd over het gerucht en zij meldden dat ze geen commentaar geven op geruchten, zoals gewoonlijk.

Het eerste deel van Guitar Hero kwam uit op de PS2 in 2005 en het laatste deel stamt alweer uit 2010, genaamd Guitar Hero: Warriors of Rock.

“We don’t comment on rumour or speculation, but have previously said, that as one of the most beloved entertainment franchises, we would only bring Guitar Hero back if we developed the right innovations to usher the franchise into the new generation of gaming,”