De kans is groot dat Epic Mickey naar de PlayStation 3 komt

Disney’s nieuwe game Epic Mickey is een Wii exclusive en staat niet gepland om uit te komen voor de PlayStation 3 of Xbox 360. Maar met de komst van de Motion Controller en Project Natal is de kans groot dat deze game alsnog naar beide gameconsoles komt.

De Game executive van Disney Graham Hopper heeft dit tijdens de DICE 2010 gezegd. Hij vertelde dat de keuze voor de Wii gemakkelijk was door het grote publiek die de Wii aantrekt, maar dat misschien wel van plan zijn om misschien met deze game naar de andere gameconsoles te komen. We zulllen het vanzelf zien wanneer de Motion Controller voor de PlayStation 3 uitkomt in de herfst van dit jaar.

“If we started it 6 months ago we would have potentially thought differently about it. We have a very large audience base that has Wiis in their home,” he added optimistically. “That’s not to say that we won’t go to other platforms in the future.”

3 reacties

 1.    215 XP
  Tijmen's avatar

  Oké, toffig, zal vast een leuke game worden. Maar hoe zit het op grafisch niveau? Met andere woorden: die game is toch ontwikkeld voor de Wii?

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wil wel eerst wat beelden zien.

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  als het er dan maar wel beter uitgaat zien dan de wii games