Battlefield: Hardline verschijnt over een kleine drie weken en nu de release steeds dichterbij komt worden er ook steeds meer details vrijgegeven. Zo weten we nu dankzij creative director Ian Milham dat de singleplayer bestaat uit in totaal 10 episodes. De meeste episodes zijn een uur lang of langer, wat een beetje afhankelijk is van de speler.

In de singleplayer zullen we verder zo weinig mogelijk quick-time events tegenkomen, want Visceral Games probeert dit zoveel mogelijk te vermijden. De wapens die je in de singleplayer vrijspeelt zul je niet naar de multiplayer mee kunnen nemen, maar er zullen wel andere verdiensten zijn die je mee kan nemen.

Je zult de game met één personage spelen, maar toch zul je beide kanten gaan ervaren. Als laatste kunnen we nog mededelen dat de singleplayer lineair van opzet is, maar dat Visceral de gameplay zoveel mogelijk open heeft gehouden.

Naast de nodige singleplayer details hebben we ook nog wat informatie over de Premium service die de game zal krijgen. De onderstaande foto is op Reddit verschenen nadat deze in een GameStop is gemaakt en deze voorziet ons van wat details. Het mag inhoudelijk niet echt een verrassing zijn, de content dan.

  • Vier uitbreidingen
  • Twee weken eerder toegang tot deze content
  • 12 extra battlepacks
  • Exclusieve premium items