Er was de afgelopen week weer behoorlijk wat nieuws te melden vanuit de games-industrie, maar één onderwerp stak er met kop en schouders bovenuit. Dan hebben we het natuurlijk over de lancering van de Heists voor GTA Online. De lancering zelf ging gepaard met wat problemen daar de servers in het begin moeilijk te bereiken waren. Gelukkig heeft dit niet al te lang geduurd en kan inmiddels iedereen online om met de Heists aan de slag te gaan.

Dat geldt ook voor ons en wij hebben onze criminele carrière dan ook nieuw leven ingeblazen. Wel vielen ons een paar dingen op die we graag willen meenemen in dit artikel. Zo zaten we regelmatig lang te wachten in de lobby totdat we eindelijk een team van vier man compleet hadden om te kunnen beginnen. Tijdens sommige missies kwam het daarnaast ook voor dat één van de teamleden de missie verliet, waardoor voor ons de Heist gelijk stopte.

Dat was niet alleen balen, omdat we daardoor geen progressie en beloning ontvingen, maar ook omdat het vervolgens langer duurde eer we weer in de online wereld zaten en een Heist konden beginnen. We hebben nog niet alle Heists kunnen spelen en zijn daarom ook meer dan benieuwd naar jullie ervaringen. Kan jij je bijvoorbeeld vinden in de bovenstaande punten en is dat wat slordig, zeker omdat de Heists zo lang op zich hebben laten wachten? Of heb jij nergens last van? Belangrijker nog, vind je dat de Heists het lange wachten waard zijn geweest. Vind je bijvoorbeeld de ene Heist leuker om te spelen dan de ander? Of heb je alle Heists al meerdere keren gespeeld en had Rockstar volgens jou meer Heists beschikbaar moeten stellen?

Dat zijn zaken waar we jullie mening deze keer graag weer over zouden willen horen. Laat er weer een levendige en gezellig discussie ontstaan, maar blijf het wel netjes houden.