Een 56-jarige vrouw uit de Verenigde Staten kreeg een hele aangename verrassing, zij won namelijk een unieke GTA-auto dankzij haar zoon. Ze gaf een tijdje terug haar creditcard aan haar zoon mee om een game te kopen en dit zorgde ervoor dat zij werd ingeschreven voor een prijsvraag. Deze prijsvraag bleek een zege te zijn voor de aardige creditcard uitlenende moeder, ze won namelijk een prachtige GTA-auto, de Banshee welteverstaan.

De Banshee uit Grand Theft Auto is geen echt bestaande auto, maar eentje die gebaseerd is op vermoedelijk de Dodge Viper. Dit is dan ook precies de auto die ze won, maar dan niet de standaard editie. Het welbekende West Coast Customs nam de auto onder handen en maakte de iconische Banshee uit GTA V geheel na. West Coast Customs is onder andere bekend van hun rol in MTV’s Pimp My Ride met Xzibit.

Het resultaat mag er zijn en kun je aanschouwen in de video hierboven. De auto blijft alleen niet in de garage staan van deze mevrouw. Moeder en zoon zeggen veel plezier te hebben aan de auto, maar dat ze het geld liever gebruiken om studies te kunnen betalen. Ook is de beperkte ruimte voor boodschappen een goede reden om de auto van de hand te doen, aldus de vrouw.

De Banshee in GTA V

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_54f4412a02b03.jpg