Budgetzondag – Games – 28 februari

We zijn weer terug met een nieuwe budgetzondag met de leukste en goedkoopste games. Vorige keer hadden we de handisgte accessoires voor je PlayStation 3. Deze keer komen we met drie budgetgames.

Borderlands

Het lijkt niet op de gemiddelde shooter en het lijkt zeker niet de gemiddelde RPG. Toch combineert ontwikkelaar Gearbox de beste elementen uit beide speelstijlen in één game en dat is Borderlands. Als je nu gelijk denkt aan Fallout 3 heb je het bij het verkeerde eind, want met Borderlands gooien ze het over een hele andere boeg. Borderlands is een game met RPG-elementen en elementen uit het FPS-genre wat een geweldig combinatie is. Tevens is de game grotendeels co-op. Dit kan zowel offline als online gedaan worden met maximaal 4 man. De graphics zijn ook erg tof want de game is namelijk in een cell-shaded stijl wat erg goed uitpakt. Hoewel de game nog kleine bugs en glitches bevat is Borderlands een game waar je urenlang plezier mee kan hebben door de co-op mode. We hebben de game voor je gevonden voor een erg mooie prijs.

? Prijs: £20.95 (+/- €24,-)
? Verzendkosten: Geen
? Link: MyMemory
? 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
? PayPal: Ja

Stormrise

Stormrise is een ontwikkeling van de mannen van Creative Assembly. Creative Assembly is onder andere bekend van de Total War franchise. Stormrise is hun eerste RTS voor de consoles. In Stormrise krijg jij de leiding over je soldaten en is het de bedoeling om allerlei missies te voltooien. In de game staan twee verschillende facties tegenover elkaar. De game bevat ook een multiplayer maar die word helaas niet zoveel gespeeld. Verwacht alleen geen RTS waarin het de bedoeling is om een basis op te bouwen en dan een leger bouwen. In Stormrise kan je zogenaamde control points veroveren waar je vervolgens je units kan laten spawnen. Het enige minpunt aan de game is dat het selecteren van je units moeilijk gaat als je er erg veel hebt. Het selecteren van de units doe je met de rechteranaloog. Stormrise bevat ook een skirmish mode waar je urenlang plezier mee kan hebben.

? Prijs: €14,-
? Verzendkosten: €2,-
? Link: Gamesshoppen

Burnout Paradise: The Ultimate Box

Burnout Paradise staat bekend als een game dat ontwikkelaar Criterion Games ondersteund met erg veel gratis Downloadable Content. Burnout Paradise: The Ultimate Box is een game waar al deze gratis Downloadable Content al op staat. Denk dan bijvoorbeeld aan extra car packs. De game staat bekend om zijn erg realistische crashes. Burnout Paradise is een game bomvol races en de game bevat ook een geweldige multiplayer waar je urenlang plezier mee kan hebben. Ook kan je erg veel plezier hebben met het stunten en racen door de stad in de offline mode.

? Prijs: £14.93 (+/- €17,-)
? Verzendkosten: Geen
? Link: The Hut
? PayPal: Nee
? Creditcard: Ja

 

7 reacties

 1.    533 XP
  fazzel100's avatar

  DE KLAPPPEERRRR VAN DE WEEK.
  Zitten leuke games tussen 😉

 2. Anoniem -   
  Jeroen's avatar

  Borderlands is al weken lang 17,95 pond bij Zavvi.com, Stormrise 7,95 op dezelfde site (wat een goede prijs is voor een game met 51 op Metacritic).

  Thehut.com heeft wel degelijk verzendkosten (1pond) maar dat zie je pas aan het einde van je bestelling.

  Scheelt toch weer 9 euro op dit topic!

 3.    5920 XP
  7th-son's avatar

  dont buy stormrise! wat een ruk spel is dat!

  Mocht er fans zijn van Rock Band/Guitar Hero, Rock Revolution is bij de Aldi voor 15 euro te koop!

  Hardware aanbieding:
  Rock Band instrument pack (drums, gitaar en mic) voor 60 euro bij EUgames.nl

 4. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @7th-son: stormrise is wel tof voor mij als ex-RTS fan xD

 5.    5920 XP
  7th-son's avatar

  oh! voor de non-ps3 eigenaren onder ons (of iemand die je kent)
  PS3 phat met 250 GB hdd + Heavy Rain
  288 EURO!!!
  bij de mediamarkt

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Burnout is idd een aanrader. leuke game was dat

 7. Anoniem -   
  article submit's avatar

  We run to article submit service to make the stuff referring to this good post better. We opine that you should do the same action.