Vanaf 10 maart is er een nieuwe downloadbare content bundel in de PlayStation Store te verkrijgen voor de game Dying Light. De naam van deze bundel zal ‘Ultimate Survivor’ zijn en brengt blueprints met zich mee voor nieuwe wapens. De nieuwe wapens zijn The Constable, The Night Club, Lacerator en de Buzz Killer. Alle wapens worden hierboven gedemonstreerd in de DLC-trailer.

Ook komen er drie nieuwe outfits voor je personage bij, namelijk the Ninja, Urban Explorer en Special Agent. Mocht je een Season Pass hebben voor de game, dan kun je de downloadbare content gratis uit de PlayStation Store meepakken. Heb je dit niet en wil je de DLC toch graag hebben? Dan moet je €4.99 betalen.

Op 10 maart zal er ook een nieuwe patch uitgebracht worden die een nieuwe moeilijkheidsgraad met zich meebrengt in de Hard modus. Verder zal de patch een nieuw niveau aan rarity levels toevoegen voor de wapens en zijn er verbeteringen op het vlak van gameplay balans, algehele performance en online functionaliteit. Ook zullen de visuele aspecten van de game hier en daar wat verbeterd worden, dit allemaal zal gebeuren met patch 1.4 die tegelijk met de DLC uitkomt.