De bekende analist binnen de games-industrie, Michael Pachter, heeft weer van zich laten horen. Ditmaal gaat het over een vervolg op Titanfall, de game die eerder exclusief verscheen voor de Xbox One.

In een gesprek met Gamingbolt stelt Pachter dat een sequel ‘ergens laat in 2017′ zal gaan verschijnen en mogelijk tijdelijk exclusief zal zijn voor de Xbox One. Dat Titanfall 2 ook naar de PlayStation 4 zal komen noemt Pachter niet meer dan logisch, zeker als je kijkt naar de verkoopcijfers van Sony’s console.

Hij schat dat er tegen die tijd zo’n 65 tot 80 miljoen PS4 consoles zijn verkocht tegenover 40 tot 50 miljoen Xbox One’s. De voorsprong van de PS4 is dan zo groot dat EA volgens hem de kans niet zal laten liggen om ‘mogelijk zestig miljoen exemplaren’ van Titanfall 2 te kunnen verkopen.

Tot slot gelooft Pachter niet dat Titanfall 2 ook naar de last-gen consoles zal komen en dat kunnen we ergens wel begrijpen. Mocht hier meer informatie over naar buiten komen, dan laten we je het natuurlijk gelijk weten.