God of War III benut de blu-ray schijf optimaal

Nog een miezerige drie weken tot de release van één van de meest geanticipeerde games van 2010, God of War III. De laatste God of War game waarin Kratos de hoofdrol zal aannemen beloofd een waar spektakel te worden. Grootse gevechten en gigantische titanen die op de achtergrond tegen de goden vechten zijn bij God of War III de normaalste zaken.

Gisteren konden we jullie nog melden dat God of War III haar welverdiende gouden status heeft bereikt. Vandaag weten we hierbij aan te vullen dat de game de capaciteit van het blu-ray schijfje erg goed benut. In totaal neemt de game namelijk 35GB van de schijf in beslag. Er is geen installatie nodig voor de game en alles draait dus lekker van de schijf af. Wij kunnen niet wachten tot de dag eindelijk daar is en we God of War III in onze PlayStation 3 kunnen stoppen!

13 reacties

 1.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  Dat is zeer goed nieuws, heb er altijd zo’n hekel aan als er geïnstalleerd moet worden, met mn 40GB harde schijfje is het dan zo gedaan..

 2.    3846 XP
  jimke1's avatar

  deze moet ik zeker hebben 🙂

 3.    215 XP
  Tijmen's avatar

  Ik heb geen problemen met installaties op m’n 500GB HDD. ;d Daarmee bedoel ik dus ook dat ik niets heb tegen installaties als ze de spelervaring verbeteren.

 4.    482 XP
  Flow's avatar

  @Tijmen: Ik voorzie misschien nog een optionele installatie, maar reken er maar niet op 😉

 5.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Komt het omdat God of War III een Exclusive is van PS3, dat hij daarom het schijfje goed benut?, Want stel het was geen Exclusive en dus ook op de Xbox was is hij dan kleiner?..Of terwijl Xbox verpest het??? voor ons XD

 6.    482 XP
  Flow's avatar

  @fazzel100: Als hij op de Xbox uitkwam zou hij hoogstwaarschijnlijk op meerdere DVD’s komen. Kijk maar naar FFXIII die op welgeteld 3 DVD’s uitkomt voor de Xbox.

 7.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Ik mis nog wat dingen aan deze bericht. Dat GoWIII een BluRay Dual Layer gebruikt en dat er op een Dual Layer 50GB kan dus er is nog 15GB over.

 8. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @JoeyNL: juist, daar zocht ik dus ook al naar in het bericht. tering dude, 50GB op een BD! 😐 is god zeker de eerste game die zo veel heeft xD

 9. Anoniem -   
  84.26.130.6 (Niet geregistreerd)'s avatar

  op·ti·maal bn, bw heel goed; op de beste manier: ~ beveiligd

  35 van de 50 gb vind ik niet echt optimaal?
  beetje slechte titel dus.

 10.    533 XP
  fazzel100's avatar

  @Flow: Hahaha, de xbox is gewoon arm…

 11. Anoniem -   
  Akshay_NL's avatar

  weten jullie ook hoelang de game duurd?

 12.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wajoooo, dat moet wel een dikke content zijn 😐 !!!

 13.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Had liever gehad dat ze je de keus gaven om de installeren of gewoon via het schijfje