psx-sense: Claptastic Voyage dlc komt op 24 maart

Eind maart zal er nieuwe, grote DLC voor Borderlands: The Pre-Sequel verschijnen, namelijk de Claptastic Voyage. Deze DLC komt uit voor Borderlands: The Pre-Sequel én voor de Handsome Collection die op de PS4 uitkomt. Deze nieuwe knotsgekke uitbreiding zal gelijktijdig met de release van de Handsome Collection verschijnen, namelijk op 24 maart. De Claptastic Voyage DLC zal dus niet in de Handsome Collection zitten, maar zal los gedownload moeten worden vanuit de PlayStation Store.

PSX-sense: Claptastic Voyage dlc komt naar Borderlands

De Claptastic Voyage is de missende schakel tussen Borderlands: The Pre-Sequel en Borderlands 2. Als Vault Hunter moet je dit keer in de geest van Claptrap kruipen om op zoek te gaan naar een mysterieus object. De uitbreiding bevat ook het Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2, hiermee verhoog je de level cap met nog eens tien levels naar een totaal van 70.

Als je de Season Pass van Borderlands: The Pre-Sequel hebt, dan kan je Claptastic Voyage gratis downloaden. Voor de andere Vault Hunters kost de uitbreiding tien euro.