De vernieuwingen binnen PS3-Sense v3.5

http://i34.tinypic.com/dfeolc.jpg

Gisteravond hebben we de basis gelegd voor PS3-Sense v3.5, dit hebben we onder andere gedaan met een nieuwe core voor het forum en de registraties van leden. De kenners zullen inmiddels wel gezien hebben dat deze core op vBulletin v4 draait en de frontpage op WordPress 2.9.2. Nu heeft deze verandering aan de frontpage niet veel toegevoegd, maar het forum en de gebruikersprofielen heb een compleet nieuwe look gekregen. Het meest trots zijn we op de profielen, die zien er nu gelikter uit dan ooit tevoren.

Profielen

Als voorbeeld nemen we eens mijn profiel, deze kun je hier bekijken. Zoals je ziet is het nogal een flink verschil met de vorige en zijn er nu ook gamecards zichtbaar op je profiel zelf. Deze kun je instellen op deze pagina en de rest zal dan vanzelf gaan. Op je profiel zijn tevens linkjes toegevoegd die het gemakkelijker maken om alle forum posts, comments of gestarte topics van de desbetreffende gebruiker te vinden.

Ook kun je op je profiel weer gewoon je foto albums plaatsen, je vrienden op PS3-Sense beheren en natuurlijk elkaar de PS3-Sense versie van de ‘krabbels’ versturen. Het aanpassen van de profiel kleuren is tot op heden nog niet mogelijk, we zijn hier druk mee bezig en dit zal zo spoedig mogelijk weer mogelijk zijn.

Advertenties

Alle advertenties op het forum worden nu gemaskerd voor geregistreerde leden. Heb je dus een account op PS3-Sense en browse je op het forum, dan zal je geen advertenties tegenkomen, m.u.v. de header. Deze optie is nog niet van kracht op de frontpage, omdat wij grotendeels afhankelijk zijn van advertentieinkomsten en zonder, zouden we niet kunnen bestaan.

Bugs

Er zijn een aantal bugs bekend waaronder de verwarde weergave van de PM-inbox, hier wordt aan gewerkt. heb je zelf een bug gevonden dan kan je deze in dit topic melden.

In de planning

Zoals ik net al aangaf is dit een basis waarop we de komende tijd verder gaan bouwen, zo zijn er contact importers in de maak en hebben we straks een database met vele PS3-thema’s die je kunt downloaden. Houd daarom PS3-Sense goed in de gaten, want dit is nog maar het begin van een steeds completere PS3-community.

11 reacties

 1.    442 XP
  rwss's avatar

  ’t Ziet er net uit, is alemaal net even wat gestroomlijnder nu.

 2.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  nou ik zie geen verschil

 3.    1749 XP
  Shmet's avatar

  @ChristiaanvdG: lol meen je dit nu of zeg je zomaar iets ?

 4. Anoniem -   
  Coen's avatar

  Zou fijn zijn als de comments zichtbaar zijn als ik deze site op de PS3 bezoek 🙁

 5.    108 XP
  Mitchel's avatar

  Adblock Plus FTW! 😀

 6.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Ziet er netjes uit:), ga zo door

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zeker mooi, top dat jullie de site beter maken :D!

 8.    153 XP
  adhd1977's avatar

  Ziet er weer strak uit gasten…

  Nice work….. PS3-SENSE #1

  Peace

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  goede veranderingen heren! ga zo door…

 10.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  ziet er erg goed uit hoor.
  goed bezig 🙂

 11.    542 XP
  niels's avatar

  ziet er super uit!