http://i34.tinypic.com/dfeolc.jpg

Gisteravond hebben we de basis gelegd voor PS3-Sense v3.5, dit hebben we onder andere gedaan met een nieuwe core voor het forum en de registraties van leden. De kenners zullen inmiddels wel gezien hebben dat deze core op vBulletin v4 draait en de frontpage op WordPress 2.9.2. Nu heeft deze verandering aan de frontpage niet veel toegevoegd, maar het forum en de gebruikersprofielen heb een compleet nieuwe look gekregen. Het meest trots zijn we op de profielen, die zien er nu gelikter uit dan ooit tevoren.

Profielen

Als voorbeeld nemen we eens mijn profiel, deze kun je hier bekijken. Zoals je ziet is het nogal een flink verschil met de vorige en zijn er nu ook gamecards zichtbaar op je profiel zelf. Deze kun je instellen op deze pagina en de rest zal dan vanzelf gaan. Op je profiel zijn tevens linkjes toegevoegd die het gemakkelijker maken om alle forum posts, comments of gestarte topics van de desbetreffende gebruiker te vinden.

Ook kun je op je profiel weer gewoon je foto albums plaatsen, je vrienden op PS3-Sense beheren en natuurlijk elkaar de PS3-Sense versie van de ‘krabbels’ versturen. Het aanpassen van de profiel kleuren is tot op heden nog niet mogelijk, we zijn hier druk mee bezig en dit zal zo spoedig mogelijk weer mogelijk zijn.

Advertenties

Alle advertenties op het forum worden nu gemaskerd voor geregistreerde leden. Heb je dus een account op PS3-Sense en browse je op het forum, dan zal je geen advertenties tegenkomen, m.u.v. de header. Deze optie is nog niet van kracht op de frontpage, omdat wij grotendeels afhankelijk zijn van advertentieinkomsten en zonder, zouden we niet kunnen bestaan.

Bugs

Er zijn een aantal bugs bekend waaronder de verwarde weergave van de PM-inbox, hier wordt aan gewerkt. heb je zelf een bug gevonden dan kan je deze in dit topic melden.

In de planning

Zoals ik net al aangaf is dit een basis waarop we de komende tijd verder gaan bouwen, zo zijn er contact importers in de maak en hebben we straks een database met vele PS3-thema’s die je kunt downloaden. Houd daarom PS3-Sense goed in de gaten, want dit is nog maar het begin van een steeds completere PS3-community.