Soms heb je van die exclusives die aan het kritische oog van de massa gamers voorbij gaat. Valkyria Chronicles is zo’n game. Deze PS3-exclusive kwam in 2008 uit en kreeg hoge waarderingen van de pers. De titel werd echter ondergesneeuwd door andere titels en had niet de bekendheid vergaard om gamers over te halen tot aanschaf. Sega probeert daar nu alsnog verandering in te brengen.

Sega heeft namelijk nieuwe DLC aangekondigd voor Valkyria Chronicles. Deze zal aankomende donderdag in de store te vinden zijn voor een bescheiden prijsje van vier euro en zal zes nieuwe maps toevoegen om je doorheen te vechten. Een opvolger van de game is al in de maak. Laten we hopen dat het tweede deel wel de aandacht krijgt die het verdient.

“The new content will contain six new maps to play through, with each map designed for the different soldier classes within Edy’s team. Whether you’re a Scout, Lancer or Shocktrooper, you’ll be able to use the skills of each class to fight your way through various battles.”