De zeer succesvolle franchise Killzone van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games doet het enorm goed op de PlayStation. Met name Killzone 2 voor de PlayStation 3 was een regelrechte hit en eigenlijk is het meer dan logisch dat er een vervolg aan zit te komen. Of dit gebeurt en wanneer is nog niet bekend, maar de geruchten blijven nu wel komen.

Eerder schreven we al dat er binnenkort misschien een aankondiging eraan zit te komen omtrent Killzone 3 en het lijkt erop dat we nu een aanwijzing hebben wanneer we deze game kunnen verwachten. Play.tm heeft namelijk via een contactpersoon dichtbij Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) te horen gekregen dat het nieuwe deel waarschijnlijk rond de kerst aan het einde van dit jaar in de winkels ligt.

Natuurlijk is dit een gerucht, ook omdat SCEE hier nog niet op heeft gereageerd. Verder melden ze ook nog even dat Killzone 3 zowel 3D als de Motion Controller zal kunnen gaan ondersteunen. Op dit moment is dus nog niets bevestigd en moeten we dus wachten op een officieel bericht van SCEE of Guerrilla Games.