PS3 versie van MKX uitgesteld naar de zomer

Vandaag weer Mortal Kombat X nieuws en laten we maar gelijk met het slechte nieuws beginnen. Zoals jullie op de bovenstaande afbeelding kunnen zien zal Mortal Kombat X voor de PlayStation 3 pas in de zomer verschijnen. De PS4 versie zal wel gewoon op 14 april uitkomen. Enige tijd terug lieten we al weten dat de nieuwe Mortal Kombat voor de PS3 een andere ontwikkelaar heeft dan de current-gen versie. Blijkbaar is er voor de PlayStation 3 versie meer tijd nodig, wat uitstel tot gevolg heeft.

Nu het goede nieuws. Jason Voorhees zal zijn opwachting maken in de game. Weliswaar alleen voor de mensen die het Kombat Pack aanschaffen, maar de grote ster uit de Friday the 13th films zal speelbaar zijn. Het Kombat Pack is eigenlijk gewoon een Season Pass, die meerdere keren DLC naar de game zal brengen. De eerste DLC krijgt de naam; “Samurai Pack” en hier is Jason dus onderdeel van.

Wat er verder in het Samurai Pack komt te zitten is nog niet helemaal duidelijk, maar sowieso komen er ook skins voor Kitana, Shinnok en Kenshi. Daarmee zijn die twee laatste personages ook bevestigd voor de game. Iets wat niet geheel verrassend is, aangezien ze ook duidelijk te zien waren in de Family Cage trailer. Buiten Jason zullen er nog twee andere klassieke personages bij de DLC zitten evenals een nieuw personage, maar dat is nog even afwachten.

De Kombat Pack is alleen beschikbaar voor mensen die de Limited Edition kopen of een Season Pass aanschaffen.