Op 17 maart wordt F1 2010 voor het eerst onthuld

De racesport blijft een onverminderde sport en met name de Formule 1, ook wel de koningsklasse genoemd. Jarenlang kwam er elk jaar wel een nieuw deel uit, uitgebracht door onder andere EA of een andere uitgever. Waar vorige jaar F1 2009 uitkwam voor de PSP en de Wii, krijgen we na een afwezigheid van drie jaar eindelijk weer een nieuwe Formule 1 game.

Ditmaal heeft Codemasters de licentie van de FIA om er een game van te maken met alle teams en coureurs en dat geld voor dit jaargang. F1 2010 moet dit jaar uitkomen en Codemasters heeft eindelijk iets voor ons wanneer we wat kunnen verwachten van de nieuwe racegame.

Op 17 maart aanstaande wordt F1 2010 voor het eerst onthuld aan het publiek. Of dit een trailer is, screenshots zijn of wat dan ook is niet bekend. We weten in ieder geval nu wel dat F1: Championship Edition eindelijk een opvolger krijgt en dat dit deel de eerste is voor de huidige gameconsoles.

7 reacties

 1. Anoniem -   
  213.10.13.120 (Niet geregistreerd)'s avatar

  komt waarschijnlijk eerder dan gt5 uit 😛

 2.    17 XP
  Siets89's avatar

  Wel beter, nou maar hopen dat de game in Mei/juni uitkomt en niet pas ergens in september als het seizoen er al bijna weer opzit.

 3.    440 XP
  Sammerd's avatar

  Kan niet wachten, zo lang geleden dat ik nog een F1 game heb gespeeld…. Te lang

 4. Anoniem -   
  George's avatar

  Ben nogal snel uitgekeken op F1 races, als ze het nu als een onderdeel zouden maken van de volgende GRID zou het nog wel cool zijn. Maar om zo een aparte game rond F1 te maken…

 5.    421 XP
  Rhox's avatar

  Eindelijk!
  Daar zit ik nu al lang op te wachten!
  Ik wist dat CodeMasters er al even mee bezig was, dus verwacht maar véél screens, filmkes en gameplay info 🙂

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Nice! Zal wel weer goed verkopen met schumi erin

 7.    1140 XP
  PussyHunter's avatar

  lekker dan:D