Black creator: “Laatste shooters zijn fucking saai!”

De meest gespeelde games zijn toch wel de First Person Shooters, welke elke gamer er wel één van heeft gespeeld. De ene doet het beter als de andere en dat is wel begrijpelijk, maar soms is er dan toch wel even duidelijke kritiek van één of andere ontwikkelaar of individu, zo ook van Stuart Black.

Stuart Black is de senior designer bij EA Criterion en van Black, de FPS die is uitgekomen voor onder andere de PlayStation 2. Hij zegt namelijk gewoon dat de huidige shooters fucking saai zijn. Er is volgens hem weinig verschil in het killen en gaat meestal op een standaard manier. Duidelijke taal van Stuart Black lijkt ons.

“There’s a lot of cover-based shooters out at the moment. But when a guy hunkers down behind something, you’ve just got to sit there and wait for him to pop his head up.

Pops up, couple of bullets to his head, pops back down again… and I’m waiting for him to pop back up again? Fucking boring. I can’t be bothered hanging around like that.”

13 reacties

 1.    68 XP
  Humansoul's avatar

  Laat hem dan een nieuwe game uitbrengen :). Moet Black trouwens nog steeds eens spelen, wel goede dingen over gehoord.

 2. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Inderdaad, laat hem maar eens met Black 2 komen ofzo, en wel vernieuwing brengen, wat een zeikerd zeg. Vond MW2 toch verre van saai om maar wat te noemen..

 3.    162 XP
  madcat's avatar

  Wat een pieperd zeg, er zijn zat leuke shooters die meer bieden. Dan wil ik wel eens weten wat hij er nu van zou bakken.

 4.    542 XP
  niels's avatar

  “Er is volgens hem weinig verschil in het killen en gaat meestal op een standaard manier”
  hoe wil je in een shooter iemand op een andere manier killen dan met een geweer..? beetje vaag.. maar kom dan maar op met black 2.. 🙂 we’re waiting.. 😀

 5. Anoniem -   
  George's avatar

  k’Vond Killzone 2 best wel uitdagend maar het zou idd nog wel beter kunnen met de AI van vele shooters.

 6.    27 XP
  baronruud's avatar

  Wat hij zegt is de manier van spelen, heeft toch niks met het zelf spel te maken. Ik ga echt niet elke keer wachten totdat iemand zijn kop ergens boven uitsteekt. Dom gelul van die Black.

 7. Anoniem -   
  Pascal's avatar

  Zijn ‘Black’ was destijds ook niet bijzonder wat betreft killen. Het spel blonk uit in de voor die tijd geweldige explosies en nagenoeg volledige destructie (destijds dan). Kwa killen was het toch echt gewoon schieten op 13 in een dozijn vijanden en meer niet.

 8.    157 XP
  J-u-s-t_M-e's avatar

  Tjaah ieder zijn eigen mening :S

 9.    6677 XP
  Myx's avatar

  MAAAK DAN EEN BLACK 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!! pleassseee

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Wat die nu zegt slaat natuurlijk helemaal nergens op 😐 MW2 was volgens mij best nice en wat te denken van B:BC2

 11.    107 XP
  mvdr4life's avatar

  ik geef ‘m wel gelijk, er mogen veel meer snipermissies komen waarbij je goed moet plannen enso jewait zelf, is best wel leip enso, en nu is alleen sprayen voor leven

 12.    384 XP
  Boydaamans's avatar

  Er is ook operation flashpoint

 13.    228 XP
  Obvious's avatar

  Die gast moet zijn bek gewoon houden. Alles is beter dan helemaal niets…het laats slaat totaal op hem. Als hij het beter weet, hou dan je muil en maak een betere game sufkop dat hij is. Niets gaat boven COD MW2!