PSX-sense: Evolve krijgt nieuwe Hunters, een monster en nieuwe mappen

Vanaf 1 april, nee het is geen grapje, kunnen de fans van Evolve met nieuwe personages aan de slag gaan. Ook zal het vierde monster voor de game, Behemoth, worden toegevoegd. De nieuwe personages zien er anders uit en spelen ook anders dan de huidige karakters in het spel. Ook als je deze nieuwe figuren niet wilt kopen, kun je alsnog tegen (of met) deze nieuwe Hunters of Monster spelen online.

Laten we beginnen met de vier nieuwe Hunters. Als eerste is daar Torvald (assault). Hij is een cyborg met een krachtig wapen die het best tot zijn recht komt in korte afstand gevechten. Zijn enige opdracht is om zoveel mogelijk schade toe te brengen aan de monsters in de game.

Dan is er Crow (trapper), deze Hunter heeft een huisdier die een expert is in het opsporen van de monsters. Dit vleermuisachtige hulpje, met de naam Gobi, komt goed van pas in het heetst van de strijd.

PSX-sense: Evolve krijgt nieuwe Hunters, een monster en mappen

Als derde Hunter hebben we Slim (medic), hij is een genetisch gemodificeerde insect en tevens de enige niet menselijke Hunter van de toevoeging. Zijn taak, gewonden metgezellen herstellen en genezen.

Tot slot is er Sunny (support), zij is een ondersteunend karakter die in het wilde weg schiet met een mega grote granaatwerper. De vier Hunters zijn beschikbaar als onderdeel van de Evolve Hunting Season Pass samen met drie Monters skins voor 24,99 euro. De Hunters zijn ook los verkrijgbaar voor 7,49 euro.

PSX-sense: Evolve krijgt nieuwe Hunters, een monster en nieuwe mappen

Behemoth is een kolossaal monster dat al rollend door de levels heen zich enorm snel kan verplaatsen. Zorg er met je team voor dat je zo min mogelijk schade oploopt tegen dit enorme monster. Vooral in closed-combat is dit monster dodelijk. Hij heeft ook een grotere levensbalk dan alle andere monsters die in de game aanwezig zijn.

Tot slot worden er ook twee nieuwe gratis maps toegevoegd aan de game. De Broken Hill Mine en Broken Hill Foundry maps introduceren twee nieuwe verschillende omgevingen. Beide maps zijn helaas eerst beschikbaar als DLC voor de Xbox One op 1 april. Een maand later (op 30 april) is de DLC beschikbaar voor de PlayStation 4 en PC.