PSX-Sense: Predator en Tanya komen via het Kombat Pack naar Mortal Kombat X

Over iets meer dan drie weken komt Mortal Kombat X uit. Deze vecht-game zal een Season Pass krijgen voor onder andere extra characters. De inhoud van het eerste gedeelte van deze Season Pass, of om in het Mortal Kombat termen te houden, Kombat Pack, is nu bekendgemaakt.

Onlangs vertelden we jullie al dat Jason Voorhees naar de game zal komen via deze DLC en er waren geruchten dat een andere movie-bastard, de Predator, naar de game zou komen. Dit is nu bevestigd. Je kan in het zogeheten Predator & Prey Pack inderdaad Predator als speelbaar personage kiezen.

https://www.youtube.com/watch?v=-gEHkbjmFNc

De volledige inhoud van het Kombat Pack:

  • The Ultimate Horror Pack

Speelbaar personage: Jason Voorhees.
Drie Horror skins; Vampiress Mileena, Kraken Reptile en Pharaoh Ermac

  • The Klassic Pack #1:

Speelbaar personage: Tanya.
Drie Klassic skins voor Kano, Sonya en Liu Kang

  • The Predator / Prey Pack:

Speelbaar personage: Predator.
Drie Predator-thema skins; Commando Johnny, Infrared Scorpion en Carl Weathers als Jax

  • The Klassic Pack #2:

Speelbaar personage: Tremor.
Drie Klassic skins voor Quan Chi, Jax en Kung Lao

Aan de bovenstaande details valt ook op dat, buiten Predator, ook Tanya en Tremor naar de game komen. De rondborstige Tanya is een bekend personage in het Mortal Kombat universum. Zij was in Mortal Kombat 4 voor de eerste keer te selecteren als personage. Later kwam ze nog regelmatig terug in de games. Tremor is wat minder bekend. Hij kwam voor het eerst voorbij in Mortal Kombat: Special Forces voor de PlayStation One en was te vinden in de Challenge Tower in de vorige Mortal Kombat. Hij maakt deel uit van de Black Dragon groepering waar ook Kano een onderdeel van is.

Wat nog meer opvalt zijn de skins voor Liu Kang en Jax, terwijl beide personages nog niet eens officieel zijn aangekondigd. Liu Kang hoort gewoon bij een Mortal Kombat game en ook Jax is al vanaf Mortal Kombat II eigenlijk niet meer weg te slaan uit de beat ‘m up game. We kunnen er dus wel van uit gaan dat beide good-guys terugkeren in de game, wat heb je immers aan skins als je de personages niet kunt selecteren.

Mortal Kombat X komt op 14 april uit voor de PS4.