Telltale Games heeft na twee indrukwekkende seizoenen al een ferme hit te pakken met hun The Walking Dead reeks. Het is dan ook niet meteen verbazingwekkend dat er een derde seizoen in de maak is, al zullen we daar nog wel even moeten op wachten. Voor we terugkeren naar Clementine & Co zou het echter wel eens kunnen dat we een ander avontuur in het Walking Dead universum voorgeschoteld krijgen.

De ontwikkelaar deed immers al iets gelijkaardigs tussen de eerste twee seizoenen. Toen brachten ze 400 Days uit, een tussendoortje dat bij veel mensen enorm in de smaak viel en bovendien enkele geweldige personages leverde voor de avonturen die nog in het verschiet lagen. Volgens PR Chief Job J. Stauffer zou er wel eens iets soortgelijks in de maak kunnen zijn voor de nabije toekomst, al blijft de man erg vaag:

“[Season Three] is not necessarily something that you can expect to see super, super soon. But I think that you can maybe perhaps expect to see The Walking Dead again sooner.”

Wij hopen alvast op een nieuw tussendoortje. Zolang Telltale het huidige niveau weet aan te houden, kan dat niet anders dan goed zijn. Toch?