Nieuwe gratis modi en demo voor The Crew vanaf vandaag beschikbaar

PSX-sense: nieuwe modi en gratisd demo van the crew vanaf vandaag beschikbaar
Vanaf vandaag kunnen we een demo van The Crew downloaden vanuit de PlayStation Store. In de twee uur durende demo kunnen we het asfalt van de Verenigde Staten eens goed onder handen nemen. Ben je van plan na het spelen van de demo de game aan te schaffen? Dan kan je gewoon je voortgang naar de gehele game meenemen.

Voor de race fanaten die de game al in hun bezit hebben komen er vanaf vandaag de nodige vernieuwingen en toevoegingen. Hieronder zetten we de aanpassingen even voor je op een rijtje:

Vintage Car Pack

Ga lekker rondscheuren in een klassieke Chevrolet Corvette C2 of doe je gordels om in een Chevrolet Corvette C3. Gaan die allebei niet snel genoeg? Dan waag je je het beste in de pijlsnelle Spyker C8 Aileron. Deze auto’s maken deel uit van de Season Pass, maar kunnen ook los aangeschaft worden.

Vintage Live Update

Dankzij deze update komen er vier nieuwe factiemissies naar de game. Zo kun je deelnemen aan een ‘Dirt’ race in het Wilde Westen om zo je bolide lekker vuil te maken of teleporteer jezelf naar Sin City om bepaalde goederen op te sporen die je moet vernietigen. Misschien hou je meer van de rust die de Route 66 met zich meebrengt of ben je toch meer van het ruigere werk in de Bayou Brawl uitdaging? Verder brengt de Vintage Live Update verschillende tuning mogelijkheden met zich mee. Bijvoorbeeld om je scheurijzer met stickers te verfijnen of misschien staat een houten interieur wel mooi in je vierwieler.

Nieuwe PvP modus

Er komt een nieuwe PvP modus, namelijk de Blitz Brawl. Hierin moet je van zone tot zone rijden, alleen of als team, en in de tussentijd je tegenstanders van de weg duwen om punten te scoren. Logischerwijs proberen zij jou ook omver te beuken, dus dit levert leuke situaties op.

Boxshot The Crew

The Crew

Releasedatum:
02-12-2014
Genre:
Racen
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1. Anoniem -   
  82.74.151..xxx's avatar

  Die ga ik nog een x uitproberen dan.

 2.    2113 XP
  klupido's avatar

  Ga ik zeker uitproberen!

 3.    510 XP
  Birdnest1's avatar

  The crew ?? Welke mogool speelt dat nog ?

 4.    4002 XP
  20style [20]'s avatar

  @Birdnest1: mensen die het niet kunnen schelen wat de andere denke … of wat de reviews zeggen!! Ik speel het alleszins niet… liever Drive club en gta 5 voertuigen rijden beter dan the crew nuff said

The Crew zal de komende maanden geen grote updates meer ontvangen
DLC Special: The Crew – Calling All Units
Calling All Units uitbreiding voor The Crew vanaf nu beschikbaar
10 miljoen spelers in The Crew hebben heel wat jaren gereden