Via het PlayStation Blog is de arcade party game Brawl aangekondigd en deze game is in ontwikkeling bij Bloober Team. Het thema is horror en je kunt het spel spelen tot een maximum van vier spelers. Je speelt in een doolhof en je doel om te winnen is simpel. Verzamel zoveel mogelijk punten door granaten te verzamelen. Terwijl je dit doet moet je natuurlijk je tegenstanders zien af te troeven en dit doe je door het plaatsen van strategische bommen. Let wel, jouw eigen bommen kunnen je ook doden, dus wees voorzichtig.

De game bevat acht personages waaruit je kunt kiezen en deze hebben allen hun eigen speciale skills. Zo kan de een onzichtbaar worden en een ander kan bijvoorbeeld vijanden richting bommen trappen. De game bevat twee modi en ook zal er een local-only multiplayer modus in de game zitten. Tevens bevat de game challenges die je kunt behalen tijdens het spelen. Brawl komt binnenkort naar de PS4, maar een exacte releasedatum ontbreekt nog.

De twee verschillende multiplayer modi in Brawl zijn:

  • Versus/Arena: Dit is de standaard modus. Verzamel zoveel mogelijk frags door bommen te plaatsen en je tegenstanders af te troeven.
  • Duel: Is een 1vs1 modus en je zult in veel kleinere arena’s tegen elkaar vechten. Het gaat sneller dan Versus/Arena en vereist een betere strategie.