Alpha Protocol is een nieuwe game van SEGA welke een nieuw licht moet laten schijnen op het genre RPG. Jij bepaalt hoe jouw personage te werk gaat in deze spionage game door je tactieken te trainen die het beste bij je past. Alpha Protocol is uitgesteld en heeft vandaag eindelijk zijn nieuwe releasedatum gekregen.

SEGA Europe heeft zojuist namelijk via een officieel persbericht laten weten dat de game op 28 mei aanstaande in de winkels moet liggen. Niks lijkt nu nog in de weg te liggen zodat we in de zomer lekker aan de slag kunnen gaan met Alpha Protocol. Bij deze aankondiging hebben ze gelijk de boxart vrijgegeven, samen met een paar nieuwe screenshots en de trailer ‘A Man Alone’ van de game. Natuurlijk kan je alles hieronder bezichtigen.

SEGA Europe kondigt met trots aan dat het langverwachte Alpha Protocol van Obsidian Entertainment deze zomer in de winkels zal liggen. Het spionagespel, een bijzonder originele interpretatie van role-playinggames, wordt op 28 mei 2010 uitgebracht voor het Xbox 360® video game and entertainment systeem, het PlayStation®3 computer entertainment systeem en PC Games for Windows.

[nggallery id=246]