PSX-sense: Bekijk Liu Kang in actie in deze nieuwe MKX trailer

Finish Him! Deze uitdrukking zal ons over enkele weken weer genoeg om de oren vliegen als we met z’n allen massaal aan de nieuwe Mortal Kombat gaan. Elke week druppelt er wel nieuws naar buiten en dit keer komt er een bevestigend bericht van iets wat we eigenlijk al wisten. Uit de Kontent van het Kombat Pack konden we al zien dat er een skin voor Liu Kang naar de game zou gaan komen en door middel van de onderstaande trailer is het personage nu ook echt bevestigd.

Wat gelijk opvalt na het zien van deze ‘Shaolin trailer’ is dat Liu Kang niet meer de goedzak is die hij in alle voorgaande delen uit de serie was. Hij is niet langer meer de koning van de Earthrealm en het lijkt erop dat hij zich aangesloten heeft bij de bad guys Quan Chi en Shinnok. Enigszins ook wel logisch dat hij een appeltje te schillen heeft met bliksem-god Raiden, want die maakte hem koelbloedig af in de vorige Mortal Kombat.

Ook zien we helemaal aan het begin van de trailer Bo Rai Cho. Deze dikkerd die al kotsend en spugend zijn tegenstanders het leven letterlijk zuur maakte in Mortal Kombat: Deadly Alliance is voor het eerst te zien in een trailer van Mortal Kombat X. Verder zien we Sub Zero zonder zijn blauwe masker en het nieuwe personage Kung Jin laat zien dat hij met pijl en boog nog dodelijker is dan Legolas en Arrow bij elkaar.

Tot slot heeft geestelijk vader Ed Boon, een teaser geplaatst op Twitter. Hij doet dit aan de hand van schoeisel, want van wie zouden de laarzen zijn op onderstaande foto? Noob? Sindel? Stryker? Smoke? We houden het voor jullie in de gaten!

Mortal Kombat X komt op 14 april uit voor de PS4 en zal ergens in de zomer verschijnen voor de PS3.